Espoon kaupungin ilmoittautuminen

Yhteistyö Espoon kaupungin kanssa jatkuu

 

Espoon kaupungin työntekijät pääsevät tänäkin vuonna edullisesti mukaan Espoo Iltajuoksuun 4.5.2018. Omavastuuosuus on molemmissa tapahtumissa 10€, jolla pääsee haluamalleen matkalle. Osallistumisen voi maksaa myös ePassilla, jolloin maksutavaksi valitaan Liikuntaetu. 

Espoo Iltajuoksu järjestetään kolmatta kertaa Tapiolan urheilupuistossa 4.5.2018. Matkavaihtoehtoina ovat 7km, 14km ja 21,1km, lenkki kulkee Tapiolan ja Mankkaan maisemissa.Juoksut starttaavat klo 19.00. Osallistujilta saatu palaute ensimmäisistä tapahtumista oli erittäin positiivista ja toivottavasti saadaan tänä keväänä vielä enemmän väkeä liikkeelle. Tule mukaan nauttimaan rentomielisestä ja mukavasta kevätillasta juoksun parissa!

Liikuntaedulla maksaessasi muistathan ilmoittautua myös alla olevan lomakkeen kautta varsinaiseen ilmoittautumisjärjestelmään. Syötä ePassilla maksaessasi tapahtuman nimi muodossa Espoo Iltajuoksu.

 

HUOM! Alla olevan linkin kautta ainoastaan Espoon kaupungin työntekijöiden ilmoittautumiset. Lomakkeessa kysytään työpaikkaa.

Espoon kaupungin työntekijöiden ilmoittautuminen täällä