Osallistujakyselyn tuloksia 2016

Kiitos osallistujakyselyyn vastanneille! Saimme runsaasti palautetta ensimmäistä kertaa järjestetystä Espoo Iltajuoksusta. Vastaajia 116.

Palaute oli erittäin positiivista ja erityisen ylpeitä olemme siitä, että 98,2% suosittelisi tapahtumaa myös muille. Tapahtumaan osallistuneista 94,7% osallistuu todennäköisesti myös uudestaan

92% vastaajista antoi tapahtumalle yleisarvosanan 4 tai 5 (asteikko 1-5). 

KIITOS!

"Iso plussa siitä, että mitalien sijaan sai tuubihuivin, maalihuolto oli todella hyvä, hyvä tulospalvelu ja erittäin nopea palkintojenjako."

"Sauna ja palju olivat hieno lisä tapahtumaan!"

"Ihanan positiivisia toimitsijoita oli paikalla! Kannustavia ja asiansa osaavia, ainakin osallistujana minulle jäi mielikuva, että hommat hoituivat hyvin. Musiikki lisäsi kivasti tunnelmaa ja rumpali oli mahtava!"

"Kiitos mukavasta tapahtumasta! Reitin alue oli minulle puolituttu, ja niin kun mainostitte niin pääsin tekemään omaa ennätystä, paransin puolmaratonin aikaani 19 minuutilla!! Ensi vuonna sitten uudestaan! Laitan sanan kiertämään niin tullaan porukalla! Kiitos :)"

"Erinomainen tapahtuma, kaikki toimi loistavasti ja klo 20 lähtö oli myös sopiva puolimaratonin juoksuun. Lenkki oli mukava kiertää kolmesti, ekan kierroksen jälkeen tiesi jo, mitä on tulossa Juomapisteitä oli mukavan tiheään ja maalissa hyvät tarjoilut. Plussaa, että auton sai lähelle ja autolla pääsi paikalle. Plussaa myös siitä, että lähtönumeron sai vielä 30min ennen lähtöä. Oli myös mukavaa, kun ei tarvinnut juosta ryysiksessä. Pilvinen keli myös suosi, ei ollut liian kuuma juosta. Kesäillassa sireenien tuoksussa oli ihana juosta melkein maalaismaisemissa. En löydä tapahtumasta mitään moitteita ja tulen myös ensi vuonna!"