Tapahtumainfo

ESPOO ILTAJUOKSU 4.5.2018

Espoo Iltajuoksu rannekukkaro

Perjantaina 4.5.2018 on toista kertaa järjestettävän rentomielisen juoksutapahtuman aika Tapiolan alueella. Lähtö tapahtuu klo 19:00 kaikkien matkojen yhteislähtönä. Tapiolan urheilupuiston osoite on Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo. 

Matkat

7km FunRun

7km FunRun on kaikille niille, joille matka ja aika eivät ole pääasia, vaan liikkumisesta ja yhdessäolosta nauttiminen. Matkan voi juosta, hölkätä tai kävellä yksin tai porukassa. 

14km - "Kolmannesmaraton"

14km matkalla juostaan 7km lenkki kahdesti.

21km puolimaraton:

Matka on perinteinen puolimaraton jossa on yli puolet asfalttipinnoitetta (4km) - katso tarkempi reittiseloste täältä. Reittiin voi myös tutustua Espoon karttapalvelussa (syötä hakusanaksi Espoo Iltajuoksu). Juoksu käydään kolmena 7km lenkkinä.

Iltaviesti

Iltaviestissä on mahdollisuus juosta porukalla puolimaraton. Matka on 3 x 7km (3 hlö). Kaikille osallistujille kuuluu maalihuolto ja kaikki osallistujille kuuluvat palvelut. 

Puolimaratonilla on 3 tunnin aikaraja. 

Parkkipaikat, metro ja muu julkinen liikenne

Alueella on jonkin verran parkkitilaa, mutta saapumista julkisilla kulkuvälineillä suositellaan. Urheilupuiston metroasemalta on ainoastaan 600 metriä tapahtumakeksukseen

Numeroiden haku

Numeroiden haun aikataulu ilmoitetaan myöhemmin, numerot noudetaan kisakansliasta.Kisakanslia on Palloiluhallin sisällä.

Sarjat / Ikäluokat

Molemmat matkat käydään yleisissä Naisten ja Miesten sarjoissa, ei ikäluokkasarjoja.

Palkitseminen

Puolimaratonin kolme parasta (naiset ja miehet erikseen) palkitaan tuotepalkinnolla. 

Osallistujille muistoksi Espoo Iltajuoksu rannekukkaro