Osallistujaohje 2018

Tervetuloa Espoo Iltajuoksuun pe 4.5.2018

Tarkistathan, että tietosi löytyvät täältä osallistujalistalta. Jos et löydä omaa nimeäsi, niin olethan tarvittaessa yhteydessä info@rantamaraton.fi

 

Tapahtumapaikka

Tapahtuma järjestetään Tapiolan urheilupuiston (Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo) läheisyydessä ja kisakeskus sijaitsee urheilupuiston palloiluhallissa. Palloiluhalli sijaitsee Espoo Metro Areenan vieressä ja Summahallin edessä. Paikalle on opastus Koivu-Mankkaan tieltä Urheilupuistontietä pitkin. Metro on aivan vieressä ainoastaan 600 metriä Urheilupuiston asemalta.

Illan aikataulu

17.00-18.30 numeroiden haku kisakeskuksesta. Haethan numerosi hyvissä ajoin. 
18.00 Musiikkia
18.45 Alkulämmittely 
19.00 LÄHTÖ

Kaikki matkat starttaavat yhtä aikaa. Reitti on 7km lenkki, joka kierretään 1-3 kertaan matkasta riippuen. Maali sijaitsee hieman eri paikassa kuin lähtö (maali on tapahtumakeskuksen edessä).

Puolimaratonilla on 3 tunnin aikaraja.

Ajanotto

Ajanotosta vastaa Ultimate Sport Service. Ajanotto-chippi on numerossa kiinni. Numero tulee kiinnittää hakaneuloilla paidan rintapuolelle. 14 km juoksijat saavat väliajan 7 km kohdalla sekä puolimaratonin juoksijat 7 ja 14km kohdalla. Tulokset löytyvät täältä (linkki aukeaa tapahtumapäivänä) tai voit seurata kilpailua myös reaaliajassa UltimateLIVE mobiilisovelluksella Windows Phone, Ios ja Andoid laitteillasi.

Huolto reitillä ja maalissa

7km pitkällä reitillä on noin puolessa välissä huoltopiste, missä on tarjolla Maxim-urheilujuomaa ja vettä. Huoltopisteellä on myös kevyt ensiapuvarustus sekä wc.

Maalissa on tarjolla mm. Maxim-urheilujuomaa, vettä, mehua, banaania, suolakurkkua ja patukoita.

WC:t ja pukuhuoneet

Kisakeskuksessa on käytössä pukuhuoneet suihkuineen ja WC:t. Lähdön luona ja huoltopisteellä on ”bajamajoja”. Myös n. 50m päässä kisakeskuksesta olevassa kentän huoltorakennuksessa on useampi WC.

Varustesäilytys

Osallistujille on maksuton varustesäilytys kisakeskuksessa. Varustesäilytys aukeaa klo 17.00 ja sulkeutuu viimeistään klo 22.30 tai heti kun kaikki tavarat on noudettu.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on auki netissä 21.4. asti hintaan 30€/7 ja 14km sekä 35€/puolimaraton. Jälki-ilmoittautuminen onnistuu myös paikan päällä kisakeskuksessa. Hinta paikan päällä on 35€/7 ja 14km ja 40€/puolimaraton.

Parkkipaikat, metro

Alueella on parkkitilaa ja autot ohjataan parkkipaikalle Espoo Metro Areenan edustalla. Tapiolan urheilupuistossa on samana päivänä myös muita tapahtumia. Suositellaan saapumista metrolla Urheilupuiston asemalle tai muilla julkisilla jos mahdollista.

Lisätiedot

info@rantamaraton.fi
050-356 4970